Werkwijze en tarieven

Werkwijze

Wanneer je interesse hebt om met mij samen te werken, dan verneem ik dat heel graag van je via e-mail of telefoon. Je krijgt dan van mij een intakeformulier. Als je deze ingevuld hebt geretourneerd, neem ik contact met je op om een eerste sessie met je in te plannen. Deze vindt plaats bij jou thuis. Op basis van de eerste sessie maak ik een trainingsplan, begeleidingstraject of advies op maat. Eventuele vervolgsessies plannen we samen in op geschikte data, tijden en locaties. Tijdens elke training (of begeleiding/coachingsessie) krijg je uitgebreide uitleg over je hond en zijn manier van communiceren, zodat je steeds meer gaat leren en je jouw hond steeds beter kunt begeleiden. Je krijgt handvatten mee waar je zelf mee aan de slag kunt. 

Tarieven

Neem contact op!

Heb jij behoefte aan gerichte adviezen en individuele training/begeleiding? Neem dan contact op met Do’s en Dogs. Ik help jou en je hond heel graag!

Uw-alineatekst-3.png