Training

Training

Elke hond heeft zijn eigen, individuele behoeftes. Dat is het uitgangspunt van alle trainingen die Do’s en Dogs voor jou op maat maakt. Waar wordt jouw hond blij van en hoe kunnen we dat het beste begeleiden? Daarnaast kijken we uiteraard ook naar jouw wensen. Wat zou jij je hond graag willen leren? En wat vind je belangrijk in het samenleven met je hond? 

Ik vind het belangrijk dat je als eigenaar tijd wilt investeren in je hond en dat je bereid bent om het geleerde zelf in de praktijk te brengen. Voor even snel een trucje leren ben je bij Do’s en Dogs niet aan het juiste adres. Voor een liefdevolle band met je hond door samen te werken wel! 

Je kunt bij mij terecht met elke hond, van pup tot senior en van Chihuahua tot onbekende mix. 

Dit kun je gaan leren:

Maatwerk

Voordat we samen aan de slag gaan, vraag ik je om eerst een intakeformulier in te vullen. Zo krijg ik een beeld van je hond en van jouw wensen. Vervolgens kom ik voor de eerste training bij je thuis, om jouw hond te leren kennen en jou alles te leren over de manier waarop jouw hond met jou communiceert. Dat is de basis voor de vervolgtrainingen. Hoe die in elkaar zitten, hangt af van wat jij wilt en wat de behoeftes van je hond zijn. Elke training is dus maatwerk, afgestemd op jou en je hond!